Referenssikohteemme:

Hyvälle paikalle Seinäjoen Kärjen uudelle asuntoalueelle Puukholleri 1 osoitteeseen rakennettava 10 laadukasta 54-70 m²:n suuruista huoneistoa käsittävä rivitaloyhtiö. Alueelle noin 500 m:n päähän on rakenteilla uusi päiväkoti ja noin 100 m:n päähän Falanderinkadun ja Pehtoorikadun kulmaukseen on kaavoitettu liikerakentamista, joka mahdollistaa mm. alueen kauppapalveluiden kehittämisen.

Kaikissa yhtiön asunnoissa on eteisessä ja keittiössä kattoon upotetut modernit, kiinteät led-valot. Eteisalueella on peililiukuovikaapisto ja kulutusta sekä kosteutta kestävä lattialaatoitus.

Hyvät, toimiviksi todetut pohjaratkaisut. Kaikkiin asuntoihin asennetaan huoneiston levyiset lasitetut terassit, jotka toimivat lisäolohuoneena varhain keväästä aina myöhälle syksyyn saakka!

Asunto-osakeyhtiö sijaitsee omistustontilla, joka rajoittuu itäiseltä sivulta lähivirkistysalueeseen. Yhtiön asuinrakennukset on sijoitettu tontille ilmansuunnat huomioiden. Kaikkien asuntojen lasitetut terassit suuntautuvat pääosin päivä-/ilta-auringon suuntaan.

Kaikille huoneistoille kuuluu autokatospaikka yhtiön sisäpihan paikoitusalueella ja erillinen oma ulkovarasto asunnon sisäänkäynnin yhteydessä. Yhtiössä on lämmitysmuotona kaukolämpö miellyttävällä vesikiertoisella lattialämmityksellä. Huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto LTO. Asuntojen hintoihin sisältyy piha-alueiden asfaltointi.

Rakentajana vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla Rakennusliike Val-Ka Oy. RS-pankki Seinäjoen Oma Säästöpankki.

Kohteen huoneistoselitelmät:

A-Talo

A1, 3h+k+s, 63 m² (Pohjoispääty)

A2, 2h+k+s, 54 m²

A3, 2h+k+s, 54 m²

A4, 3h+k+s, 63 m² (Eteläpääty)

B-Talo

B5, 3h+k+s, 70 m² (Eteläpääty)

B6, 3h+k+s, 63 m²

B7, 3h+k+s, 70 m² (Osapääty, katso asemapiirros)

B8, 3h+k+s, 70 m² (Osapääty, katso asemapiirros)

B9, 3h+k+s, 63 m²

B10, 3h+k+s, 70 m² (Pohjoispääty)

Rivitaloyhtiö

Asunto Oy Seinäjoen Ruutimestari 3

A-talossa on kaksi päätykolmiota ja tilava kaksio. Lasitettu terassi, autokatospaikka ja tolppapistokepaikka sisältyvät hintaan.

A1, 3h+k+s, 68 m²

A2, 2h+k+s, 55 m²

A3, 3h+k+s, 68 m²

 

 

 

B-talossa on viisi 86 m²:n suuruista kahteen kerrokseen rakennettavaa lasitetuilla terasseilla ja lasitetuilla parvekkeilla varustettuja neliöitä. Autokatospaikka ja autopistokepaikka sisältyvät hintaan.

B4, 4h+k+s+2*kph, 86 m²

B5, 4h+k+s+2*kph, 86 m²

B6, 4h+k+s+2*kph, 86 m²

B7, 4h+k+s+2*kph, 86 m²

B8, 4h+k+s+2*kph, 86 m²

rivitaloyhtiö

Asunto Oy Tuusulan Ylämummo

tuusula

As 1. 2h+k+s, 53 m²

As 2. 2h+k+s, 53 m²

As 3. 3h+k+s, 70,5 m²

As 4. 2h+k+s, 45.5 m²

As 5. 3h+k+s, 70,50 m²

Paritaloyhtiö

As Oy Seinäjoen Helatie 11

3H+K+KHH+s 81 m2

4h+k+khh+s 113,5 m2

 

 

Asunto Oy Seinäjoen Auringonsilta sijaitsee Seinäjoen vuoden 2016 asuntomessualueella Pruukinrannassa. Luonnonkaunis Kyrkösjärvi elämysreitteineen ja uimarantoineen sijaitsevat aivan ääressä. Seinäjoen terveyskeskus ja sairaalanmäen palvelut sijaitsevat n. 500 m päässä. Seinäjoen keskustaan ajat autolla alle 10 minuutissa!

Yhtiössä on 21 kokoluokaltaan 35-101,5 m²:n suuruista asuinhuoneistoa ja 12 autokatospaikkaa sekä 15 autopistokepaikkaa. Yhtiö sijaitsee asemakaava-aluella 2579 m²:n suuruisella omistustontilla. Kaikissa yhtiön asunnoissa on miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmöllä. Kylpyhuonetilat on toteutettu lattialämmityksellä sähkövastuksin. Päärakennusmateriaalina on betoni, teräs sekä puu. Huoneistojen väliset seinät ovat vankkoja hyvin ääntä eristäviä betonielementtiseiniä. Kaikissa asunnoissa on huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla LTO. Kerroksiin 2-5 on kulku hissillä. Kulku huoneistoihin on mahdollista myös rappusin, jotka toimivat samalla hätäuloskäyntinä. 

Kaikissa yhtiön asunnoissa on suuret Kyrkösjärven suuntaan ilta-aurinkoon suuntautuvat lasitetut parvekkeet (9-19 m²). Huolettoman asumisen takaa huoltoyhtiö, joka hoitaa kaikki pihatyöt. Yhtiön pihapiirissä autokatoksen alueella on kameravalvonta. Oman käyttöveden kulutusta voit seurata Hydrolink-vedenkulutusjärjestelmän avulla. Yhtiössä on Elisa Oyj:n taloyhtiölaajakaista.