Reveal Kaluste

Ammattilaisen projektimallisto

Reveal Kaluste tarjoaa uuden rakentajille suunnatun laadukkaan, kotimaisen ja kustannustehokkaan skandinaavista trendiä mukailevan kiintokaluste business -malliston. Yhteistyössä yhden alan johtavan maahantuojan Värimiehet Oy:n kanssa on suunniteltu kalusteisiin hyvin soveltuvat kuivien ja märkien tilojen pintamateriaalivaihtoehdot. Kalusteiden suunnittelu yhdistettynä pintamateriaalivalintoihin on mahdollista palvelukokonaisuuden asiakkailla jo rakennussuunnittelun yhteydessä. Tämä mahdollistaa tehokkaan, rakentajan aikaa ja rahaa säästävän toiminnan!

Keittiö

Reveal Kalusteen mallisto on muuttuva ja kattava. Skandinaavista linjaa mukailevan rakentajille suunnatun ajattoman Business -malliston lisäksi tarjolla on myös muuttuvien trendien kärjessä kulkeva kaupunkimainen Urban -mallisto sekä täysin asiakkaan omien valintojen mukaan, jopa sadoista eri kokonaisratkaisuista toteutettava Collection -mallisto.

Tuotteiden laatu ja toimitusvarmuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Reveal Kalusteet toimitetaan tehtaasta, jonka tuotantotilat sijaitsevat 100%:sti Suomessa. Lähes 30 vuotta toimineelle tehtaalle on myönnetty Suomen avainlippu  tunnus.

Reveal Kalusteilla toteutettu uudiskohde.

Tutustu tarkemmin 3D virtuaaliesittelyn avulla.

Ota yhteyttä kalustesuunnittelijaamme rakennusmestari Joni Panuun, joka hoitaa ammattitaitoisesti vahvalla rakennusalan koulutuksella ja käytännön kokemuksella puolestasi kalusteiden hankintaprosessin alusta loppuun.

Joni Panu Reveal Finland Oy


Joni Panu

Kalustesuunnittelu

Myynti

joni.panu@reveal.fi

0400 561 651