Uutta rakennusalalla!

reveal finland oy palvelukokonaisuus suunnittelu havainne esittely kiinteistönvälitys yritys drone virtuaali kuvaus 3d markkinointi myynti

Reveal Finland Oy tarjoaa Suomen ensimmäisen kokonaisvaltaisen palvelun rakennusliikkeille uudiskohteiden suunnitteluun ja markkinointiin käsittäen myös kiintokalusteiden suunnittelun ja myynnin. Palvelukokonaisuudesta saa kaiken tarvittavan, vahvalla osaamisella ja saumattomalla yhteistyöllä. Palvelukokonaisuuden ansiosta rakentaja voi keskittyä olennaiseen eli rakentamiseen.

Suomen laajuisesti toimiva palvelukokonaisuus auttaa rakentajaa koko rakentamisprosessin ajan.

Yhteistyö voi alkaa jo ennen rakentamisen aloittamista. Rakennuskohde suunnitellaan tai mallinnetaan jo olemassa olevat piirustukset 3D maailmaksi, josta luodaan markkinointimateriaali.

3D mallinnuksella voidaan luoda realistisia havainnekuvia valmiiksi sisustetuista asunnoista sekä näyttäviä ulkokuvia istutukset valmiina. Viihdyttävät ja kompaktit esittelyvideot tutustuttavat katsojan rakennuskohteeseen vaivattomasti kotisohvalta.

Myynti-ilmoitukset luodaan alan suurimpiin markkinointikanaviin ja kohteiden ennakkomarkkinointi aloitetaan nopeasti ja tehokkaasti. Rakentamisen aikana markkinointimateriaalia päivitetään ja rakentajan näkyvyyttä tehostetaan. Mahdolliset ostajat voivat valita eri pintamateriaaleja ja luoda muutoksia palvelukokonaisuuden kautta, ilman että se vie rakentajan aikaa. Aktiivisella toiminnalla Reveal Finland Oy tähtää myyntiin jo ennen kohteiden valmistumista, josta kaikki hyötyvät. Rakennuksen valmistuttua vielä myytävänä olevissa kohteissa suoritetaan virtuaalikuvaus ja luodaan kiinnostus uusille ostajille tavaramerkkirekisteröidyllä NÄYTTÖ 24/7 -asuntoesittelyllä.

Tavaramerkkirekisteröidyllä Avaa ovesi -palvelulla rakentaja esittelee uudiskohteen avaamalla valmiin asunnon oven, jakaen tärkeää faktatietoa ostajaehdokkaille asunnosta. Halutessaan rakentaja voi ohjata asiakasta kääntymään kysymyksineen myös välittäjän puoleen. Kiinteistönvälittäjä hoitaa yhteydenpidon asiakkaisiin, laatii kaikki tarvittavat asiakirjat ja kohde-esitteet sekä myyjälle että ostajaehdokkaalle. Välittäjä käsittelee ostotarjoukset, neuvottelee kauppahinnasta sekä hoitaa myynti-ilmoitukset ja markkinoinnin vahvalla ammattitaidolla. Välittäjän vastuu asunnon kunnon ja taustatietojen selvittämisessä on täysin sama kuin perinteisessä välitystoiminnassa, ainoana erona on tuhansien eurojen säästö rakentajalle välityspalkkiossa.

Reveal Kaluste on lanseerannut rakentajille suunnatun skandinaavisen kiintokaluste malliston. Yhteistyössä yhden alan johtavan maahantuojan Värimiehet Oy:n kanssa on suunniteltu valmiiksi hyvin kalusteisiin soveltuvat kuivien ja märkien tilojen pintamateriaalivaihtoehdot. Kalusteiden suunnittelu yhdistettynä pintamateriaalivalintoihin on mahdollista palvelukokonaisuuden asiakkailla jo rakennussuunnittelun yhteydessä, joka jälleen mahdollistaa tehokkaamman, rakentajan aikaa ja rahaa säästävän toiminnan.

Tavoitteena on tehdä rakentajalle yksi tärkeimmästä ja aikaa vievästä tehtävästä, kohteiden suunnittelusta, markkinoinnista sekä myynnistä, helppo ja yksinkertainen kokonaisuus. Reveal Finland Oy muodostuu joukosta motivoituneita yksityisyrittäjiä, jotka toimivat tiiviissä yhteistyössä ja joilta jokaiselta löytyy oman alansa huippuosaaminen.

Lisätietoa uudesta kokonaispalvelusta www.reveal.fi